Делукс-Д ЕООД

 • Официален сервиз на:
 • Viessman
 • De Dietrich
 • Termomax
 • Tesy
 • Ремонт на газови котли
 • Изграждане на газови инсталации
 • Изграждане на отоплителни инсталации
 • Изграждане на слънчеви инсталации за отопление и топла вода
 • Доставка и монтаж на климатични инсталации
 • Изграждане на електрически инсталации
 • За връзка с нас:
 • гр. Пазарджик, ул. Драва №7
 • 0887 450-720
 • 0896 556 557 - Сервизен